DIENSTEN

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK THERMOSTAAT

Full service installateurs, thuis in uw huis

-voor installatiewerk in de nieuwbouw, renovatie, service en voor onderhoud-

TOTAALTECHNIEK SERVICE
Blijf er warmpjes bijzitten!

Een nieuwe CV ketel aanschaffen klinkt eenvoudiger dan het is. Welke type is nu voor u het meest geschikt? Dat hangt af van hoe u woont. Voor een reguliere eengezinswoning of appartement adviseren we een ander toestel dan voor een vrijstaande villa.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK WATER
WATER

Bij de aanleg van een nieuwe waterleiding houden we rekening met verschillende zaken: Wat is de juiste materiaalkeuze, welke doorsnede gaan we toepassen, wat zijn de wachttijden warmwater op de tappunten, is er bij de aanleg risico of gevaar van legionella? Allemaal zaken die uiteindelijk de kwaliteit van de installatie beïnvloeden.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK ZONNEPANELEN

ZONNEPANELEN

Waarom wachten met de aanschaf van zonnepanelen, terwijl het nu al aantrekkelijk is om te investeren? Niet alleen voor woningen maar ook voor verenigingen van eigenaren en woningbouwverenigingen hebben wij oplossingen op maat. Ook het aanbrengen van een effectieve zonne-energie installatie verzorgen we graag. Wij zijn in staat om uw gehele dak te renoveren en te verduurzamen.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK ARICO
KEEP IT COOL

Totaaltechniek Beugelink is met jarenlange ervaring dé specialist op het gebied van airconditioning. Of het nu gaat om complete kantoorgebouwen, hotels, restaurants, winkels, (tandarts)praktijken, studio’s of een slaapkamer bij u thuis. Ons team staat voor u klaar. Een bezoek en het opmaken van een prijsopgave is uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. We zijn merkonafhankelijk. Dit geeft ons de mogelijkheid om per project een eerlijk en objectief advies te geven.

“Voorkomen is beter dan genezen'

Zo luidt het overbekende gezegde. Daarom bestaat een belangrijk deel van onze service uit onderhoud. Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie aanzienlijk.

Het risico op storingen wordt hierdoor tot een minimum beperkt en de veiligheid en/of garantie  van uw producten blijft hiermee gewaarborg

onderhoud is belangrijk

Hoe goed de huidige techniek ook is, een mechanische of elektrische storing kan nooit volledig worden vermeden. Het plaats laten vinden van tijdig onderhoud bespaart een hoop moeite en kosten op de lange termijn en verlengt de levensduur van uw installatie.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK VENTILATIE

VOLDOENDE VENTILATIE IS ESSENTIEEL

Veelal is hier tijdens de bouw al rekening mee gehouden. Maar hoe staat het met het onderhouden van de installatie? Uw kanalen dienen iedere 5 jaar gereinigd te worden... Maar hoe? Totaaltechniek Beugelink beschikt over de middelen om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Uiteraard zijn wij ook de geschikte partner voor het leveren van nieuwe installaties en voor het uitvoeren van aanpassingen aan bestaande.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK
VLOERVERWARMING

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker wordt er voor vloerverwarming als hoofdverwarming gekozen omdat het huis dan gelijkmatig wordt verwarmd. Dit type verwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Hierdoor bespaar je niet alleen op je energierekening, je bent ook nog eens milieubewust bezig omdat je minder gas verbruikt.


RIOLERING

Het opsporen van lekkages en stankproblemen is een terugkerend probleem in woningbouw en kantoorpanden. Het zorgvuldig opsporen van problemen zonder onnodig hak- en breekwerk is van belang om de kosten beperkt te houden. Onze monteurs werken met diverse moderne technieken om problemen efficiënt en zorgvuldig op te sporen. Vervolgens wordt een werkbaar plan van aanpak gemaakt.

TOTAALTECHNIEK BEUGELINK ELEKTRA
ELEKTRA

U kunt voor de renovatie van uw woning of voor uw nieuwbouwproject bij ons terecht voor deskundig advies. Wij helpen u bij het aanpassen of vernieuwen van uw huidige elektrische installatie. Daarbij garanderen wij u een professionele aanpak en perfecte afwerking.